Despre noi

Societatea noastra s-a infiintat in anul 1993 si s-a axat si specializat in executia de tamplarie termoizolanta, atat din PVC cat si din ALUMINIU, tamplarie atat de importanta in construirea de locuinte, de spatii comerciale si a tuturor constructiilor necesare vietii cotidiene. Pe durata celor 20 de ani de existenta am incercat si am reusit sa utilizam doar materiale omologate si agreate in Romania.

Despre noi - Unipas Predal

Am oferit clientilor nostrii cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si am evoluat odata cu cresterea Uniunii Europene, dezvoltand cele mai noi si evolutive sisteme astfel incat sa putem oferi o garantie extinsa de 5 ani si service post garantie nelimitat. Actiuniile societatii noastre au fost indreptate catre o usurare a activitatiilor clientilor nostri, clienti care pe parcursul existentei noastre au ramas fideli noua si care ne-au intarit deviza societatii noastre:

CLIENT MULTUMIT = SUCCES SIGUR

Cu aceasta ocazie, le multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si suntem convinsi ca vom avea o colaborare de succes.