Lucrari Policarbonat Multicelular si Compact

La acest capitol se incadreaza pengolele pe structura din aluminiu sau pe structura metalica, prelungirile de terase neinchise, inchiderile partiale de foisoare si placarile de gard din fier forjat.

lucrari policarbonat

Cu policarbonatul compact se executa reclamele luminoase, totemurile si tot ce inseamna vitrine antiefractie.

Tamplarie aluminiu PVC –  Societatea noastra s-a infiintat in anul 1993 si s-a axat si specializat in executia de tamplarie termoizolanta, atat din PVC cat si din ALUMINIU, tamplarie atat de importanta in construirea de locuinte, de spatii comerciale si a tuturor constructiilor necesare vietii cotidiene. Pe durata celor 20 de ani de existenta am incercat si am reusit sa utilizam doar materiale omologate si agreate in Romania.

  • Lucrari policarbonat
  • Lucrari policarbonat
  • Lucrari policarbonat
  • Lucrari policarbonat

Pe langa proprietatile fizice de izolare ale panoului de policarbonat, acesta cuprinde o gama vasta de optiuni care conduc la reducerea temperaturii din interiorul structurii.

Transmisia de lumina este redusa incepand de la cea mai mare valoare disponibila cu panoul de policarbonat clar. Coeficientul de umbrire al panourilor de policarbonat asigura racirea temperaturii chiar si in zone cu un climat foarte cald sau in cazurile in care cladirile sunt expuse la lumina directa a soarelui in timpul zilei.

Noi va putem oferi o gama larga de optiuni de transmisie a luminii si coeficienti de umbrire, pentru a va ajuta in aplicatia dumneavoastra.

Va recomandam sa consultati un tabel de informatii care indica efectele multor chimicale comuna pe produsele din policarbonat. Utilizarea altor materiale care nu sunt specificate in lista de produse compatibile cu placa de policarbonat va anula toate proprietatile produselor.