Tamplarie aluminiu

Tamplaria din aluminiu reprezinta cea mai buna alternativa pentru toate constructiile, avand o greutate proprie redusa. Comparativ cu alte tamplarii metalice, sistemele din tamplarie aluminiu au efect direct asupra duratei de viata a constructiei dumneavoastra. Ca si rezistenta, sistemele din tamplarie aluminiu pot face fata foarte usor otelului, avand o rezistenta de 40 de ori mai mare decat lemnul.

Modul de asamblare prin sertizare al sistemelor din tamplarie aluminiu confera acestora un grad mai mare de rezistenta mecanica. Vopsirea tamplariei din aluminiu se face in camp electrostatic si se poate executa intr-o mare varietate de forme si culori.

Ferestrele si usile din sistem tamplarie aluminiu sunt recomandate tutoror sediilor de firma, institutiilor, magazinelor cu trafic mare si nu numai.

Rezistenta la radiatiile solare si stabilitatea culorii este o calitate a sistemelor din tamplarie aluminiu. Durata de viata a acestor sisteme din tamplarie aluminiu este de asemenea foarte mare, ajungand pana la 50 de ani.

Pentru a profita de aceste calitati ale sistemelor din tamplarie aluminiu, trebuie sa colaborati cu noi. Experienta de peste 20 de ani in domeniu si profesionalismul de care dam dovada de fiecare data ne-au ajutat sa ducem la bun sfarsit orice dorinta a clientilor nostri.

CLIENT MULTUMIT = SUCCES SIGUR

Societatea noastra s-a infiintat in anul 1993 si s-a axat si specializat in executia de tamplarie termoizolanta, atat din PVC cat si din ALUMINIU, tamplarie atat de importanta in construirea de locuinte, de spatii comerciale si a tuturor constructiilor necesare vietii cotidiene. Pe durata celor 20 de ani de existenta am incercat si am reusit sa utilizam doar materiale omologate si agreeate in Romania.